суботу, 28 лютого 2015 р.

ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ  РОСІЙСЬКОЇ  МОВИ, СВІТОВОЇ  ЛІТЕРАТУРИ  ТА МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

Переживати, мріяти, страждати,
Розбити гори, розтопити лід…
Любити, вірити, творити, мандрувати,
Між зорями літати сотні літ…
Планету взяти разом й обійняти,
Охороняти маму, землю, рід…
Я зможу! Вмію! Сила – це читати.
Мені відкрила книга весь цей світ.

Захарченко Дмитро – 11- Б клас
Випуск 2012 р.
З 09 по 13 лютого у Смолінському НВО проходив Тиждень російської мови, світової літератури та музичного мистецтва. Епіграфом до тижня стали слова, запропоновані як девіз до Олімпіади зі світової літератури учнем 11-Б класу Захарченко Дмитром.
Кожен урок – це подорож у світ, створений уявою автора. Мистецтво уособлює в собі всю пастораль людських емоцій та переживань. Мистецтво – це не лише література або музика. Мистецтво – це саме життя, людина сама по собі є частиною мистецтва, безпрецедентним творінням матінки-природи.
Цьогорічний Тиждень світової літератури, російської мови та музичного мистецтва став своєрідним мистецьким екскурсом, до якого готувалися як учні, так і вчителі. На Тижні були представлені напрацювання педагогів Смолінського НВО.
 У понеділок 09.02.2015 р. бажаючі змогли відвідати «Музей літературних героїв», де були представлені учнівські малюнки.







У вівторок 10.02.2015 р. учні 5-А класу та вчитель світової літератури Бурла О. В. запросили на підсумковий урок-гру за повістю М.Твена  «Пригоди Тома Сойєра» «Гра --- це іскра,що запалює вогник допитливості» .
У середу 11.02.2015 р. учні 10-Б класу та вчитель світової літератури Ткаченко Н. О.
провели інтелектуальну гру «Віват, інтелект» . Учні виявили неабиякі знання та творчі здібності. Діти згуртовано та зважено вирішували складні інтелектуальні завдання та отримали задоволення від гри.
Також у середу відбувся літературний турнір «Щасливий випадок, або слідами улюблених телепередач». Вчитель світової літератури Маджар В. Д. та учні  8-Б класу змогли поринути в цікаву та захоплюючу атмосферу літературних пригод.

 




У четвер 12.02. 2015 р. учні 6-А класу та вчитель світової літератури Бурла О. В. на кораблі «22 Спартанці» вирушили у подорож на острів Скарбів. Діти вирішували літературні завдання, які допомагали їм отримувати ключові слова, що наближали юних мандрівників до омріяного скарбу. Відшукати його вдалося у кабінеті директора навчально-виховного об’єднання. З отриманих слів-підказок школярі склали речення: «Знання – це скарб, а вміння вчитися – ключ до нього».
Скарбом виявилася цікава книга-енциклопедія про Україну, яка допоможе підвищити рівень патріотичного виховання учнів. Окрім цього, діти також отримали за свої старання смачні солодощі.
      




У п’ятницю 13.02.2015 р. відбувся підсумковий літературний захід, який став завершальним акордом Тижня російської мови, світової літератури та музичного мистецтва. Вечір романсу став прекрасним подарунком для всіх шанувальників музичного мистецтва та поезії. Вчитель світової літератури Подопригора С. П. та вчитель музичного мистецтва Шевченко С. М. підготували чудовий вечір, який запам’ятається глядачам своєю яскравою програмою, глибокими образами та багатогранністю учнів.

 









Немає коментарів:

Дописати коментар